Northwestern Mutual

Northwestern Mutual

Northwestern Mutual was looking for an office with a blend of classic and modern design. Planning Interiors began space planning in Overlook III in Atlanta, GA and took the design all the way to the end. Northwestern’s new space has a beautiful view of the city skyline as soon as you step off of the elevator! The branding colors contrast the new marble tile flooring with hints of gold in the flooring and light fixtures. The Breakroom is a great landing space for a café style work environment or an impromptu team meeting and offers focus rooms for privacy and heads-down work sprinkled throughout the office. With the offices being lined with new glass partitions, the space offers lots of natural light with just the right amount of privacy throughout the entire office.